Beneficii

smart-house-domotix

Reducerea costurilor

Pâna acum opțiunea de a investi într-un sistem de automatizare a locuinței era doar pentru cei privilegiați.

Domotix îți oferă posibilitatea de a avea toate beneficiile sistemului de casă inteligentă fără costuri mari. Îți punem la dispoziție nu doar echipamentele la prețuri incredibil de mici, și mai mult, platforma de administrare este gratuită.

Am reușit să perfecționăm o platformă de eficientizare a consumului care menține costurile operaționale la nivel minim. Adițional, am inclus opțiunea revoluționară de control al consumului de energie, care identifică foarte ușor electrocasnicele care sunt mari consumatoare și te ajută astfel să reduci costurile facturilor la energie electrică.

Platformă de administrare gratuită

În zilele noastre, orice se bazeaza pe o aplicatie sau pe “caracteristici inteligente”: termostate, becuri inteligente, reglarea intensitatii luminii, ventilatie, receptoare etc.

Dar, fara sa-ti dai seama, petreci o groaza de timp sa-ti dai seama care si cum functioneaza. Trebuie sa le instalezi pe toate pe fiecare telefon smart, tableta si laptop pe care le detii in casa, ca sa nu mai mentionam ca va trebui sa reinstalezi totul daca se defecteaza vreun dispozitiv.

heating-domotix
De ce sa nu ai confortul de a imbina toate dispozitivele pe o singura platforma? Fara efortul de instala totul din nou, pur si simplu, te loghezi pe oricare dintre dispozitivele pe care le doresti si ai rezolvat. Avand in vedere ca solutia noastra revolutionara Cloud de monitorizare si gestionare functioneaza online, nu exista riscul sa pierzi datele stocate. Mai mult, ne-am asigurat ca toate comunicatiile dintre echipamentele tale si platforma Cloud sunt codate pentru a-ti proteja datele si intimitatea.
heating-domotix

Confortul la îndemâna ta

Cu siguranta platforma acopera nevoile de baza ale casei inteligente: diferite scheme de iluminare (sau ambient), comenzi customizabile, prize controlabile, comenzi temporizate si ambientale, rulouri actionate electric si multe altele.

In plus oferim citeva optiuni suplimentare si sistemul poate creste impreuna cu nevoile tale. Ce spui de incalzirea diferita pe mai multe incaperi personalizabila in totalitate in functie de programul tau zilnic? Sau masurarea consumului direct din panoul de siguranta care-ti va permite sa monitorizezi aparatele electrocasnice cu consum ridicat in timp real, indicand si un istoric al consumului? Cum ti-ar placea sa ai o privire de ansamblu asupra tuturor utilitatilor din locuinta ta, cum ar fi apa si gazul?

Poti integra si sistemul de alarma pentru a-ti asigura locuinta. Pe viitor vom integra senzori de prezenta si multe altele.

Crezi ca-ti lipseste ceva?! Anunta-ne!